jobb just nu!

Sommarvikarier till kost och städ

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kost och städavdelningen är en del av Nässjö kommuns tekniska serviceförvaltning och ansvarar för kost- och städleveranser till våra kommunala verksamheter skola och omsorg.
Avdelningen har en hög ambitionsnivå vad avser service och att leverera måltider och städning av god kvalitet.
Avdelningen är indelad i 9 områden med 8 tillagningskök.
Måltiderna till omsorgen levereras som kompletta måltider till äldreenheter, pensionärer i eget boende samt till restaurangerna.
Måltiderna till skolan levereras som varm huvudkomponent från tillagningsköket till förskolan och skolans mottagningskök som kompletterar med övriga delar av måltiden.

Arbetsbeskrivning

Under sommarperioden storstädas flera av förskolorna och skolorna i kommunen. En särskild grupp som åker runt och gör detta ska tillsättas.

Även tjänster som ekonomibiträden under sommaren behövs. Förskolor och skolor som serverar frukost, lunch och mellanmål håller öppet hela sommaren. Man lägger upp frukost, diskar, kokar pasta/potatis/ris och gör sallad, förbereder mellanmål, gör beställningar, tar emot beställningar och packar upp mm.

På vissa skolor och förskolor kombineras uppgifter i kök med städ.

Kvalifikationer

Ekonomibiträdesutbildning eller liknande som arbetsgivaren finner lämplig, tex livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.

SRY/PRYL är meriterande

Samarbetsförmågan och flexibilitet värderas högt och även förmågan att vara lyhörd, lösningsfokuserad och smidig är viktig. Det krävs att du är serviceinriktad och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra. Då man ibland arbetar ensam krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde:   2017-06-12

eller enligt överenskommelse
Både heltid och deltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-20

Referensnummer:   A655966

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   10

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Jessica Lundman
Kost och städchef
0380-517718

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.