jobb just nu!

Sommarvikarier till Hemskogens Äldreboende

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett sommarjobb som är meningsfullt och som ger dig kunskaper och erfarenheter för livet. Hos oss får du möjligheten att uppleva möjligheten i att se världen genom någon annans ögon. Du planerar din arbetsdag med kollegor på enheterna och innehållet är beroende utifrån varje enskild brukares behov och önskemål så att de kan leva sitt liv som de önskar.
Arbetet som omvårdnadspersonal passar dig som kan arbeta oregelbundna tider så som dag, kväll och helg. Ditt förhållningssätt ska vara hälsobefrämjande och stödjande vid behov. Som person ska du kunna ta ansvar, ha en god förmåga och viljan till att bidra till ett positivt och gott arbetsklimat.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med en mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Här får du möjligheten att arbete med brukare med både somatisk inriktning och brukare med Minnessvikt/problematik.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning eller pågående men det är inget krav. Du är minst 18 år.
I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt viss datorvana.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Timavlönad

Tidsbegränsad till: 2017-09-01

Övrigt
Före erbjudandet om tjänst som sommarvikarie/vikarie/ ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   A651751

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   15

Kontakt

Kontaktpersoner
Adéle de Waard -Gidge
Enhetschef
08-59126992

adele.de-waard--gidge@sigtuna.se
Claudia Daiveys
Enhetschef
08-59126536

claudia.daivyes@sigtuna.se
Facklig företrädare
För fackliga företrädare se kommunens hemsidaÖvrigt

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!