jobb just nu!

Sommarvikarier fysioterapeut/Sjukgymnast och arbetsterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Omgivet av hav i tre vädersträck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun.

Vi är ett professionellt team med biståndshandläggare, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor som samarbetar med den enskilda vård- och omsorgstagaren i centrum utifrån vårdtagarens specifika behov. Vi hoppas du vill vara med och utveckla vår verksamhet med oss utifrån våra värdegrunder. Vi söker dig som är flexibel och en lagbyggare där vi tillsammans kan fortsätta med vårt arbete på att bli en av Sveriges 10 bästa kommuner inom vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

Fysioterapeut/sjukgymnast:
Funktionsbedömningar samt behandling/träning. Medverka vid vårdplanering. Handledning av omsorgspersonal. Utprovning av bland annat gånghjälpmedel.

Arbetsterapeut:
Funktions – och aktivitetsbedömningar. Förskrivning av tekniska hjälpmedel, behovsutredning angående bostadsanpassning. Medverka vid vårdplanering, handledning av omsorgspersonal.


Vi förväntar oss att du:
• Är flexibel i ditt arbetssätt
• Är stresstålig
• Ser möjligheter att arbeta utifrån ett rehabiliteringstänk
• Är lösnings- och resultatinriktad
• Har ett helhetsperspektiv
• Är en god förebild som representant för teamet
• Har förmåga att reagera, prioritera, agera, leverera o utvärdera

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Leg. Sjukgymnast/fysioterapeut.
Leg. Arbetsterapeut.
Körkort - men ej krav med egen bil i tjänst.

Vi lägger stor vikt vid erfarenhet och personlig lämplighet, flexibilitet och förmåga till överblick och prioritering i stressade situationer. Du kan arbeta såväl självständigt som i team, kunna bedöma och ta beslut. Du skall ha ett positivt tänkande och kunna se lösningar samt ha ett genuint intresse av att aktivt delta i utvecklingen av vården inom kommunen.

Skriv gärna ett personligt brev.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.

Placering: Bjäredalen, i anslutning till Förslövs station.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   12/2018

Gör ansökan

Övrigt

Kommunala avtal gäller.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!