jobb just nu!

Smedjebackens förskola söker förskollärare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vill du arbeta på en stor skola med Naturen in på knuten är Smedjebacken rätta för-skolan för dig. Vi är en förskola med sex avdelningar som är fördelat på tre yngre-barns avdelningar och tre äldrebarnsavdelningar. En härlig och positive kollegial grupp arbetar på Smedjebacken för att skapa goda, lärande möten med våra barn. Är ni två kollegor som är sugna på att pröva nytt gemensamt då finns det goda möj-ligheter för detta hos oss.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi förskollärare som vill bidra i vårt viktiga uppdrag att utbilda våra förskolebarn på sin väg in mot framtiden. Vi värderar ett positivt förhållningssätt högt, mot barn, föräldrar och kollegor. Vi tänker att människor blir till och växer i goda sammanhang och lägger därför stor vikt vid alla möten. För oss är det viktigt att pedagoger har roligt, lär och utvecklas tillsammans med barnen! Vi har miljön och individen i fokus vilket medför att vi medvetet arbetar för en hållbar utveckling. Till-sammans, med ansvar, glädje och genom våra olika kompetenser kan vi arbeta för en förskola som har i fokus att förverkliga läroplanens intentioner.

Vårt gemensamma verksamhetsmål är “En hållbar framtid”. I detta begrepp ryms det många tankar hos oss. Meningsfulla relationer, Social kompetens, Att bli en lärande individ som tror på sig själv, Innovativa problemlösare, Våra klimatutmaningar, Framtidstro. Vi arbetar systematiskt med vårt kvalitetsarbete genom utvecklings-grupper för att driva och hålla en god kvalitet. Under hösten 2017 påbörjar vi ett långsiktigt arbete med att skapa en gemensam Verksamhetsidé. Det första steget tar vi genom att föra en kollegial dialog, om vår egen arbetsmiljö och vår arbetskultur. Härryda kommun har ett 1-16 perspektiv i sin utbildningsverksamhet och har en gemensam vision “Rötter och Vingar”

På förskolorna i Härryda kommun har vi fem dagar kompetensutveckling per år. Vi har fria pedagogiska måltider och fria arbetskläder för utomhusbruk. Alla pedagoger har en egen mini Ipad. Vi har tillgång till, “Tellus” vilket är ett resurscenter vars syfte är att utveckla barn och elevers intresse och kunskaper inom matematik, teknik och naturve-tenskap. Vi har även “ÅterC” Här finns överblivet spillmaterial från produktion som används till kreativa projekt inom för- och grundskolan vilket vi kan hämta till vår verksamhet.

Tellus: http://www.harryda.se/barnochutbildning/forskolaochbarnomsorg/telluskreativtresurscenter.4.243bb2e9156dff9d8c913e0f.html />ÅterC:
http://www.harryda.se/barnochutbildning/forskolaochbarnomsorg/aterckreativtateranvandningscenter.4.215dac161481e70ed9ad86.html

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker
● Är en uppdragsmedveten förskollärare.
● Har en insikt om att du är det viktigaste verktyget för att ge verksamheten bästa förutsättningar, för barns utveckling och lärande.
● Arbetar för att barnen skall uppfatta sig själva som en lärande individ.
● Besitter en god relationskompetens.
● Ser vikten av att skapa bra lärmiljöer,
● Bidrar till att utveckla pedagogiska processer
● Vill driva ett hållbart utvecklingstänk.
● Är förtrogen med att arbeta med ett systematiskt kvalitetsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-20

Referensnummer:   A728779

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt

Kontaktperson
Lise-Lotte Davidsson
Förskolechef
031-724 85 90

lise-lotte.davidsson@harryda.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet

Övrigt

Rekryteringsarbetet börjar i takt med att ansökningarna kommer in.

Välkommen att söka förskollärartjänst hos oss!

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.