jobb just nu!

Sjuksköterskor till kirurgavdelningen i Hudiksvall

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du intresserad av kirurgisk akutsjukvård med omväxlande arbetsuppgifter och god arbetsgemenskap? Då ser vi gärna att just du söker dig till oss på kirurgavdelningen i Hudiksvall!

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår. Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Gävle och Hudiksvall. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre gastro, bröst- och endokrinkirurgi. Kirurgavdelning i Hudiksvall har 30 vårdplatser med både planerad och akut verksamhet inom områdena övre- och nedre magtarm, kärl och öron.

Arbetsuppgifter

Hos oss inom kirurgkliniken kommer du som sjuksköterska att arbeta patientnära i ett vårdteam. Du kommer få stöd i ditt arbete av erfarna kollegor.

Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och har individuella scheman i Time Care där du själv som anställd får vara med och påverka dina arbetstider. För dig som vill finns stora möjligheter till kompetensutveckling både internt och externt.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet inom yrket ses som meriterande. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   RS 2017/1979

Gör ansökan

Övrigt

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden