jobb just nu!

Sjuksköterskor/Specialistsjuksköterskor, Barnonkologisk avdelning i Lund

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) barnmedicin har cirka 500 anställda och ingår i division 2 vid Skånes universitetssjukhus. Vi behandlar barn och ungdomar upp till 18 år med sjukdomar inom specialområden utifrån en helhetssyn. På avdelning 64 vårdas barn med onkologiska och hematologiska sjukdomar. Vårt upptagningsområde är Södra sjukvårdsregionen.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor?

Vi står inför en utökning av antalet sjukskötersketjänster och förbereder oss för uppstart av intermediärvård under 2017/2018. Vi söker därför fler medarbetare.

I vår verksamhet erbjuder vi barn och familjer en säker och effektiv vård av hög kvalitet. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och är måna om att alla ska få möjlighet att växa i sin yrkesroll. På vår enhet är alla medarbetare delaktiga i arbetet att utveckla och förbättra vården.

Ditt arbete som sjuksköterska kommer att vara fokuserat kring barnet och familjen med vanligt förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en barnonkologisk avdelning.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyfärdiga sjuksköterskor finns ett Kliniskt Basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bidra med kunskap, glädje och som har ett brinnande intresse för vård av allvarligt sjuka barn. Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Därutöver har du en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs.

Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har vidareutbildning eller erfarenhet av barnsjukvård, onkologi eller intensivvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi ser fram emot att träffa dig!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! Utdrag ur misstanke och belastningsregistret kommer att göras vid en eventuell anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-15

Referensnummer:   A664412

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Kontakt

Kontaktpersoner
Carina Mähl, Enhetschef

046-17 81 00

carina.mahl@skane.se
Ingrid Colberger Rudbäck, Enhetschef
Facklig företrädare
Maria Molin, Vårdförbundet

046-17 80 64

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.