jobb just nu!

Sjuksköterska till avdelning 1/HIA

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Hjärtavdelningen/HIA i Växjö har 26 vårdplatser. Vi har även en tillhörande öppenvårdsverksamhet som är bemannad med både sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

Arbetsbeskrivning

Hos oss är det främst patienter med hjärtsjukdomar som vårdas, men även patienter med andra sjukdomstillstånd inom intern medicin kan vårdas hos oss. Som sjuksköterska är din roll att leda och planera omvårdnadsarbetet. Du ska kunna bedöma och utföra såväl allmän som specifik omvårdnad runt hälsoproblemet. Som sjuksköterska har du en viktig roll där du många gånger fungerar som spindeln i nätet i kontakten med anhöriga, andra enheter, kommunen m.fl. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi bemöter varandra med respekt och omtanke. Vi värdesätter nyfikenhet och fokuserar på ständig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från akutsjukvård och/eller hjärtsjukvård är meriterande. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt.

Du som person ska vara öppen för nya arbetssätt och bidra till ett gott arbetsklimat. För dig är bemötande och goda värderingar en självklarhet och en del av din kompetens. Att du hanterar svenska språket är av stor vikt. Du ska trivas med att ha många bollar i luften och arbeta i team med andra yrkesgrupper.

Vi håller på att utveckla ett arbetssätt enligt personcentrerad vård, vilket vi ser som mycket positivt och där dina idéer och tankar behövs för att driva det framåt.

Vad kan vi erbjuda dig, för att du ska trivas, växa och utvecklas tillsammans med oss?

• Vi ser introduktionen som mycket viktig för att skapa trygga medarbetare/kollegor. Därför arbetar vi på avdelningen med att skapa en introduktion som består av olika faser.
• Målet är att första året ska innehålla bredvid gång med en erfaren sjuksköterska, föreläsningar, genomgång av utrustning, delta i reflektionsgrupper m.m. Detta är en del av Region Kronobergs kliniska utvecklingsprogram som sträcker sig under 2 år.
• Vi kommer också att erbjuda träning av avdelningsspecifik utrustning i grupp.
• HLR utbildning med hög kvalitet ser vi som en självklarhet.
• Det finns möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom kardiologi genom att läsa på avancerad nivå.
• En trivsam arbetsgrupp med ett öppet klimat och många erfarna kollegor.
• Möjlighet till betald utbildning till specialistsjuksköterska finns också.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Eller enligt önskemål.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-07

Referensnummer:   MAC 20/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.
Rotation, dag, kväll, natt, helg.

Kontakt

Kontaktperson
Åsa Heiman
Avdelningschef
0470-58 83 43

Facklig företrädare
Lena Henriksson-Fri
Vårdförbundet
0470-58 80 01

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Övrigt:
Möjlighet finns att hospitera hos oss en hel- eller halvdag. Det innebär att du får möjlighet att se våra lokaler och träffa våra fantastiska medarbetare. Du får följa med en av våra sjuksköterskor för att se hur vi arbetar. Kontakta avdelningschef Åsa Heiman för datum och tid.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029