jobb just nu!

Sjuksköterska, astma/KOL, till Vårdcentralen Kroksbäck i Hyllie, Malmö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Kroksbäck är en av Malmös äldsta vårdcentraler och rymmer en hög samlad kompetens. Vi arbetar för att ge tillgänglig vård av hög kvalitet. Vårdcentralen Kroksbäck är en välfungerande enhet med gott internt samarbete. Vi har 10 400 listade patienter och är idag drygt 40 medarbetare.

I anslutning till vårdcentralen finns rehab Kroksbäck och barnavårdcentral (BVC) Hyllie som under 2016 har flyttat till nya lokaler och utökats med fler fysioterapeuter samt arbetsterapeut. BVC Hyllie är en av Malmös största med cirka 1 400 inskrivna barn. Vår vårdcentral är ackrediterad inom Hälsovalet och har även ackreditering för BVC och KBT. Till detta har vi även tilläggsuppdrag för hjärtsvikts- och äldremottagning samt är certifierade inom astma/KOL och diabetes.

Arbetsbeskrivning

Hos oss erbjuds du varierande och omväxlande arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, triagering, bedömning av patienter på vårdcentralen samt arbete på laboratoriet med bland annat provtagning. Du arbetar även med akuta patienter. Som astma-/KOL-sköterska har du egen mottagning.

Vi erbjuder dig kontinuerlig vidareutbildning så att du kan fortsätta växa inom din yrkesroll.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Några års erfarenhet är en fördel men inget krav. Specialistutbildning inom astma/KOL och/eller erfarenhet inom primärvården är meriterande. Då vi arbetar i PMO är det fördelaktigt om du har arbetat i detta system tidigare.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier. Därtill har du förmåga att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du skapar förtroende hos patienter, närstående och medarbetare och bemöter alla människor med respekt. För oss på vårdcentralen Kroksbäck är flexibilitet, ett positivt förhållningssätt och en känsla för service viktiga egenskaper. Du sätter alltid patienten i första rummet och arbetar aktivt för verksamhetens utveckling och resultat. Du ser möjligheter i stället för problem samt är lyssnande och tydlig i din kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-27

Referensnummer:   A730226

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Ulla Rydén, Verksamhetschef

0732-59 42 84

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.