jobb just nu!

SFI-lärare till vuxenutbildningen i Hultsfreds kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och studerande. Vi gör varandra bra!

Hultsfreds vuxenutbildning erbjuder SFI, Komvux, Yrkesvux och Lärvux. Vuxenutbildningen bedrivs både på grundläggande nivå och på gymnasienivå och utbildningarna finns både lokalt i Hultsfred och på distans i samverkan med andra aktörer.

Hela vuxenutbildningen finns numera samlad på Rock City i en trevlig och inspirerande lärmiljö. Att hela vuxenutbildningen finns på campusområdet i Hultsfred bidrar till stora framtida möjligheter till samverkan!

Arbetsbeskrivning

På vuxenutbildningen sätter vi lärandet i fokus och vi ser mångkultur som en tillgång för allas lärande och utveckling. Som SFI-lärare möter du hela världen i klassrummet! Hos oss träffar du vuxna nyanlända med varierande utbildningsbakgrund, några behöver grundläggande läs- och skrivfärdigheter, och andra är akademiker som redan har stor studievana. Med dina kunskaper som SFI-lärare ger du språkliga redskap för att eleven ska kunna kommunicera och aktivt kunna delta i såväl arbetsliv och samhällsliv. I din lärarvardag på SFI är IKT ett självklart inslag och du ser den nya tekniken som ytterligare ett hjälpmedel för att stödja eleverna att utveckla sina språkkunskaper.

Kvalifikationer

Att arbeta med lärande hos oss innebär att arbeta tillsammans med andra. Du skall ha förmåga att jobba i arbetslag och kunna omsätta skolans vision i vardagsarbetet. Du kommer att bli en del av arbetslaget på SFI där du möter stort engagemang och flexibilitet för att vara med och utveckla verksamheten.

Vi vill att du sätter lärandet i nya sammanhang för att stärka lärprocessen. Vi vill att du är engagerad och vågar tänka nytt och annorlunda med elevens bästa för ögonen.

Till vår organisation söker vi dig som är behörig och legitimerad SFI-lärare .

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-28

Referensnummer:   17150

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontakt

Kontaktperson
Aina Kalle
rektor
0495-24 04 57

aina.kalle@hultsfred.se
Fackliga företrädare
Alf Karlsson
Lärarnas Riksförbund
076-404 03 37

alf.karlsson@hkedu.se
Minna-Maria Jonsson
Lärarförbundet
070-268 52 35

Övrigt

Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.