jobb just nu!

Semestervikarier inom äldre- och funktionshinderomsorgen

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning
Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E 22. Kommunen har ca 7700 invånare. Här finns enastående natur med skogen och havet. En pärla vid Östersjöns enda fjord, Valdemarsviken. Inom Valdemarsviks kommun pågår förändringsarbete och en stor del av verksamheten omfattas av utvecklingsarbetet som styrs av vår vision 2025. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.valdemarsvik.se.
Sektor Stöd och Omsorg har ca 350 medarbetare som arbetar inom socialtjänst, äldreomsorg och med funktionshindrade eller inom hälso- och sjukvård. Vårt uppdrag är omfattande och en viktig del av den samhällsservice vi vill ge våra kommuninnevånare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta inom kommunens äldre- och funktionshinderomsorg. Dina arbetsuppgifter kommer vara omväxlande och mötet med brukarna kommer ge dig spännande och utvecklande möten.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid, dag eller natt inom äldre- och funktionshinderomsorgen i Valdemarsviks kommun.
Till alla våra särskilda boenden, hemtjänstområden samt personliga assistenter i kommunen söker vi nu:
Undersköterskor
Vårdbiträden
Vårdare
Skötare

Kvalifikationer

Undersköterska/vårdbiträde/vårdarutbildning, eller annan motsvarande utbildning som vi bedömmer likvärdig. (Styrk gärna detta med betyg/utbildningsbevis i din ansökan). B-körkort erfordras för arbete inom hemtjänsten. Ange i din ansökan om du har körkort.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska/vårdbiträde/vårdare/skötare. Framför allt är det viktigt att du har en vilja att arbeta och utvecklas inom området, samt har ett genuint intresse för människor i olika livssituationer.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast:   2016-05-31

Referensnummer:   703e/16

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Lön enligt avtal med Kommunal Öst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   75

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktpersoner
Britt-Marie Larsson
Personalsamordnare, Bemanningsenheten
0123-191 62

Jessica Flyxén
Personalsamordnare Bemanningsenheten
0123-191 61

Facklig företrädare
Stina Andersson
Ordförande Kommunal
0123-191 11

Övrigt

Ange gärna i din ansökan om du vill arbeta hel- eller deltid, dag- eller natt samt inom vilken typ av verksamhet du helst vill arbeta.

Vi erbjuder betald introduktion i samband med att du börjar din anställning hos oss.

Minimiålder 18 år.

Inom Sektor Stöd och Omsorg har vi övervägande kvinnliga medarbetare och välkomnar därför manliga sökande.

Välkommen med din ansökan med angivet referensnummer, tillsammans med CV och ett brev, där du berättar kort om dig själv och varför du vill ha jobbet. Glöm inte att uppge referenspersoner som kan intyga dina meriter (kan även vara handledare, lärare, tränare mm).

Intervjuer och introduktion sker löpande.

Skicka ansökan till Sektor Stöd och Omsorg, Ansökan ref 703e/16, Valdemarsviks kommun, 615 80 Valdemarsvik senast 30 april 2016.