jobb just nu!

Sekreterarenheten söker medicinsk sekreterare till sekreterarbyrån!

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll? Tycker du att det är viktigt med arbetskamrater som trivs och har roligt ihop? Vill du arbeta på uppdrag av olika vårdcentraler och kliniker? Har du svarat ja på någon/några av dessa frågor eller blivit nyfiken och vill veta mer? Bra, fortsätt då att läsa!

Arbetsbeskrivning

På medicinska sekreterarbyrån arbetar idag 13 medarbetare, några av oss delvis på distans. Vi vill nu förstärka med ytterligare en tjänst och söker därför dig som gillar att ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete, har god samarbetsförmåga och ett trevligt bemötande. Tillsammans bidrar vi till Region Kronobergs vision om ett gott liv i ett livskraftigt län – i detta arbete är vi alla en viktig länk!

För en närmare arbetsplatsbeskrivning är du välkommen att kontakta avdelningschef Lena Marie Johansson antingen via telefon eller mejl (se nedan) - eller så skickar du in en ansökan och så berättar vi mer vid en eventuell anställningsintervju. Du kanske rent av skulle vilja få en personlig rundvandring? Det ordnar vi i så fall! Vi har våra lokaler i Växjö centrum.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare/vårdadministratör och ha goda kunskaper inom IT och i svenska språket. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från yrket och vårt journalsystem Cambio Cosmic samt att du ser utvecklingsarbete som en naturlig del i vardagen. Det är meriterande om du har utbildning i diagnosklassificering, men det är inget krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   KBC 22/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Lena-Marie Johansson
avdelningschef medicinska sekreterarbyrån
0470-58 91 13

Catrin Andersson
HR-specialist
0470-58 76 72

Facklig företrädare
Cecilia Rasmuson
Vision
0470-58 94 61

Övrigt

Vi tar hand om ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in den!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.