jobb just nu!

Samhällsvägledare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Medborgarkontoret består av fem kontor förlagda i Anneberg, Bodafors, Forserum, Malmbäck och Nässjö. Vi hjälper och informerar kommuninvånare och besökare med allt från barnomsorg och bygglov till konsumentfrågor och vandringsleder. Medborgakontoret ansvarar också för Nässjö kommuns växel och är medborgarnas ingång till kommunorganisationen. De fyra kontoren utanför centralorten Nässjö innefattar även biblioteksverksamhet, medan Nässjökontoret har turistbyrå och Konsument Höglandet under samma tak. Verksamheten ingår i avdelningen för kommunikation och medborgarservice som är en del av kommunledningskontoret.

Arbetsbeskrivning

Som samhällsvägledare är du kommunens ansikte utåt. Vi vägleder medborgaren oavsett vilken kanal man väljer för att kontaktar oss - telefoni, personliga möten, web, sociala medier, mejl eller SMS. Du är en viktig kugge i arbetet med att säkerställa så att kanalerna fungerar och uppfyller medborgarnas önskemål. Vi står nu inför en implementering av ett stödsystem till vårt arbete att utveckla enheten i vår medborgarkontakt och söker dig som vill arbeta i en spännande flexibel miljö med många kontaktytor och härliga arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom samhällsvetenskapliga området eller motsvarande. Du är självgående, har ett strukturerat och positivt arbetssätt och kan fatta egna beslut när så krävs. Det är viktigt att du är trygg, stabil och kan samverka med andra på ett professionellt och serviceinriktat sätt.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde efter överenskommelse. B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil.

Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/information i en kundnära miljö. Vi ser gärna att du arbetat i en större växel och vet vilka utmaningar man kan ställas inför samt att du är är väl bevandrad med att arbeta i ett ärendehanteringssystem. Kunskaper inom informationssäkerhet är meriterande. Är du flerspråkig ser vi det som en tillgång. Till den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2018-03-01

Eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-12-01

Referensnummer:   A727897

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Nässjö kommun tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Therese Ekbladh
Enhetschef
0380-51 86 57

therese.ekbladh@nassjo.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.