jobb just nu!

Reparatörer som skapar vardagstrygghet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Växjöbostäder är ett kommunägt bostadsbolag. Vi har ca 8 900 lägenheter, varav 1 900 studentlägenheter och ca 42 000 kvm lokaler. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Läs mer på www.vaxjobostader.se

Vår vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd.
Vi på Växjöbostäders förvaltningsorganisation ser till att våra lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma och trygga att bo i. Det är många olika arbetsuppgifter som ska lösas för våra hyresgäster – allt ifrån låsbyten till enklare el- och snickerijobb.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en händig och mångkunnig person, en ”vaktmästartyp” som hittar lösningar på de mest skiftande behov våra hyresgäster kan ha.
Du blir en del av vårt förvaltningsteam och du arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn och ronderingar av våra fastigheter. Du ser till att våra lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma och trygga att bo i. Rollen är social och serviceinriktad vilket innebär att du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. God service och trevligt bemötande ligger som grund för detta.
Vid behov deltar du på bostadsmöten, samrådsmöten och trygghetsvandringar och bidrar till ett aktivt miljöansvar inom området.

Kvalifikationer

Vi vill att du har flerårig erfarenhet av felavhjälpande reparationer inom fastighetsförvaltning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning helst inom fastighetsområdet eller kompetenser samt erfarenheter som bedöms som likvärdiga. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag.

Som person är du öppen och positiv och utbyter gärna erfarenheter och idéer med andra. Du är utåtriktad och kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet. Du tycker om att skapa trivsel och har en hög samarbetsförmåga. Du är målfokuserad och ekonomisk medveten. Du prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt för att nå goda resultat.
Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA som innebär välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.
Vårt arbete är helt avgörande för våra hyresgästers trivsel. Är du en social person med hög känsla för service och kvalitet kommer du att trivas bra hos!

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A751096

Gör ansökan