jobb just nu!

Rörläggare/Anläggningsarbetare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Teknik och fastighetsförvaltningen lyder under kommunstyrelsen. På deras uppdrag ska förvaltningen arbeta för att den kommunala servicen, såväl för kommunens invånare, som för besökare, ska bli så bra som möjligt.

Teknik och fastighetsförvaltningen ansvarar för gator, parker, lekplatser och stränder, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning. Vi ansvarar också för kommunens interna service inom kost och städ samt förvaltar kommunens fastigheter. Teknik och fastighetsförvaltningen deltar också i samhällsplaneringen i kommunen.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som rörläggare/anläggare med mycket god kännedom om rörläggning och anläggningsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av underhåll, förvaltning och nybyggnation åt kommunens VA-avdelning. I tjänsten kan det även ingå beredskap.

Tjänsten är placerad i VA-gruppen på Markbyggnadsavdelningen i Teknik och Fastighetsförvaltningen men du får även arbetskollegor inom Gata, Park, Maskin/fordon och förråd.
Idag är vi ca 35 medarbetare på Markbyggnadsavdelningen.

Kvalifikationer

Mycket god kännedom om rörläggning och anläggningsarbeten.

Utbildningar som ”arbete på väg” och ”heta arbeten” samt C-körkort är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-30

Referensnummer:   A701122

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Peter Gudmundsson
Arbetsledare VA
042-33 72 73
0706-33 71 10
Ola Broman
Markbyggnadschef
042-33 73 65

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.