jobb just nu!

Psykolog till psykosmottagningen, Vuxenpsykiatrin, Växjö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vuxenpsykiatrin i Kronoberg bedriver specialiserad vård i samverkan med andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi skall lyckas med vårt uppdrag.

Psykosenhetens uppdrag är att arbeta med bedömning och utredning av patienter med misstänkt psykossjukdom, TOP (tidigt omhändertagande vid psykos), samt behandling och uppföljning av patienter med psykossjukdom och neuropsykiatrisk problematik med specialistpsykiatrisk samsjuklighet med samtidigt psykosgenombrott.

Som psykolog på Psykosenheten är du med och bedriver kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med individer och deras nätverk i samverkan med vårdkedjan, vårdgrannar och andra myndigheter.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innefattar bedömning, utredning och behandling av psykisk ohälsa med särskild inriktning på psykos och psykosnära tillstånd. Vi vill att du som psykolog bidrar med din kompetens och profession i vårt arbete med att skapa de bästa förutsättningarna för våra patienter. Arbetet innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare på mottagningen, vilket inbegriper psykiatrisjuksköterska, skötare, arbetsterapeut, kurator, psykolog och läkare. Vi har god tillgång till handledning, både avseende utrednings- och behandlingsarbete. Utöver handledning, extern som intern, ser vi fortbildningar, kurser och specialistutbildningar som viktiga verktyg för att utveckla kompetensen inom enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Utredningserfarenhet är meriterande, liksom erfarenhet av psykiatri eller annan klinisk verksamhet samt kunskap inom neuropsykologi. Du ska vara engagerad, ansvarstagande och både ha lätt för att samarbeta och att arbeta självständigt. Vi värdesätter också om du har ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. På enheten är vi måna om en trivsam arbetsmiljö och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

1 september eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-14

Referensnummer:   PSC 20/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Andreas Källsson
Vårdenhetschef
0470-586372

Annie Fransson
HR-specialist
076-7207986

annie.fransson@kronoberg.se
Facklig företrädare
Fackliga organisationer

via växeln 0470-58 80 00

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029