jobb just nu!

Projektledare inom mark och anläggning

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.

Arbetsbeskrivning

Som en av fyra projektledare på Projektenheten, som är organiserad under huvuduppdrag Samhälle och verksamheten Arkitektur & Teknik, kommer du i huvudsak att arbeta med projekt inom gata, VA, park och trafik. Exempel på projekt kan vara ny- och ombyggnad/omläggning av kommunens VA- respektive gatunät samt utbyggnad av infrastruktur i nya exploateringsområden. Projekten varierar i kostnad, omfattning och komplexitet.

Som projektledare driver du projekt från projektering till färdig anläggning. Till din hjälp har du en projektgrupp som består av teknikansvariga inom VA, gata, park, miljö m.m. Under byggskedet har du en byggledare till din hjälp. Som projektledare har du ansvar för att projekten håller sig inom givna ramar avseende mål, tidplan och budget. Arbetet innebär ett nära samarbete med konsulter, entreprenörer, fastighetsinnehavare och kommuninvånare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad, anläggning eller har annan motsvarande kunskap som förvärvats genom erfarenhet, och har kunskaper inom entreprenadjuridik och upphandling enligt LOU.

Det är meriterande att tidigare ha arbetat med liknande arbetsuppgifter i offentlig sektor.
Vi tycker att en bra arbetsmiljö är viktig, att det finns en god sammanhållning och förståelse för varandra på arbetsplatsen. Då vi arbetar i små projektgrupper och har nära samarbete med varandra, får ditt bidrag som kollega stor betydelse och vi lägger därför stor vikt vid din personliga lämplighet och sociala kompetens.

Hos oss passar du som är prestigelös och som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är social och gillar att skapa relationer. Du är strukturerad och drivande. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-15

Referensnummer:   A695192

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Cornelia Ljungerud
Tf. projektchef
0431-870 00

cornelia.ljungerud@engelholm.se
Henrik Bertheden
Projektledare och samordningsansvarig
0431-870 00

henrik.bertheden@engelholm.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kundtjänst

0431-870 00

Övrigt

Under veckorna 27-31 har vi semester, under den perioden kan vi tyvärr inte svara i telefon eller på e-post.

Urvalsprocessen kommer ske löpande under ansökningstiden.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.