jobb just nu!

Projektingenjör till VA SYD för regional utbyggnad av ledningsnätet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

VA SYD bidrar till ett hållbart samhälle genom att leverera friskt dricksvatten, hantera dagvatten, rena avloppsvatten och ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi är drygt 350 medarbetare som arbetar med stort engagemang för en hållbar utveckling. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Är du en samhällsbyggare som tycker om att projektleda komplexa projekt? Vill du jobba långsiktigt för en trygg VA-försörjning i regionen, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor? Då är du den vi söker!

DIN ROLL SOM PROJEKTINGENJÖR
Du kommer att arbeta med ledningsnätsfrågor inom ramen för programmet Regional avloppsvattenrening, som omfattar samordning av ett flertal projekt som på ett eller annat sätt hänger samman med Sjölunda avloppsreningsverk i Malmö. Programmet handlar om investeringar i miljardklassen och att ligga i framkant för att möta framtida behov. Din roll blir att projektleda de investeringar som kommer att behöva göras på avloppsledningsnätet. Initialt omfattar tjänsten utredningsarbete och förstudier för att sedan övergå i ett genomförandeskede. Du ges stort eget ansvar samtidigt som du ingår i en grupp där vi stöttar varandra. Du har fullt projektledaransvar vilket innebär ansvar för projektering, upphandling och genomförande samt projektets ekonomi och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter är att:
• Genomföra konsult- och entreprenadupphandlingar
• Leda arbetet med konsulter och entreprenörer
• Samverka med markägare, kunder och myndigheter
• Samarbeta med VA SYDs driftorganisation för att inhämta information som behövs i projekt

VA SYD strävar efter att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser! VA SYD sätter medarbetare i fokus och satsar på delaktighet och utveckling. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler nära Malmö centralstation och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstid och friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang för VA-frågor i allmänhet och ledningsnätsfrågor i synnerhet, med erfarenhet av ledningsprojektering och upphandling. En grundförutsättning för tjänsten är att du är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad, samhällsbyggnad eller motsvarande, med flera års relevant erfarenhet. Du har god vana att arbeta självständigt med alla steg i ett ledningsnätsprojekt.

Som person är du självgående, ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl interna som externa aktörer. För att trivas i tjänsten ser vi fördelar med att du är en van beställare, bra på att skapa nätverk och kan ta en aktiv roll i samarbetsprojekt.

God förmåga att hantera svenska muntligt och skriftligt samt B-körkort är ett krav för tjänsten. Du bör även kunna hantera att visst arbete sker på engelska.

Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med VA SYDs värdeord; miljö, kvalitet, engagemang och lyhördhet.

Ansökan

Referensnummer:   VASYD - 488

Gör ansökan

Övrigt

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se