jobb just nu!

Projektör till samhällsbyggnadsavdelningen, tekniska serviceförvaltningen

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Tekniska serviceförvaltningen består av samhällsbyggnadsavdelning, fastighetsavdelning, byggavdelning, arbetsutvecklingsavdelning samt kost och städavdelning.
Samhällsbyggnadsavdelningen utreder och projekterar gator, GC-vägar och trafiklösningar.
Dessutom har vi en beställar- och kontrollantfunktion och sköter upphandling av bl.a gatu- och markarbeten.
Vi bygger ut bostadsområden och industriområden samt förvaltar kommunens mark- och skogsinnehav. Vi projekterar dessa områden samt projektleder byggnation av infrastrukturen.
Avdelningen ansvarar bland annat för trafikfrågor, enskilda vägar, allmän plats och renhållning.
Dessutom fungerar vi som huvudman för drift och underhåll av gator, parker och belysning.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av projektering och utredningar vid ny- och ombyggnation av kommunens gatunät. Du följer projekten från start till färdig produkt genom kontroll, uppföljning och utvärdering. Du kommer att upprätta förfrågningsunderlag, kalkyler samt utföra kostnadsberäkningar till budget och planarbete.
Arbetet innebär mycket kontakter med allmänheten och även externa kontakter med t.ex andra myndigheter. Du kommer arbeta som projektledare för byggnation av infrastruktur. I projektledarrollen ingår samordning av projektörer och entreprenörer, tidplanering, ekonomisk uppföljning och besiktning.
Hos oss får du stora möjligheter att utveckla dina förmågor då du kommer delta i projekt från idé till färdigställande. Vi färdigställer många projekt varje år så du kommer få se många av dina projekt bli verklighet och ha ett tydligt inflytande i samhällsbyggnadsprocessen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot väg och anläggning eller har annan lämplig utbildning som bedöms likvärdig. Det är viktigt att du trivs med att leda flera projekt samtidigt. Du bör ha god social förmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet att jobba digitalt med projektering. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter är meriterande.
Löneanspråk anges i ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   A671137

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Joel Spångby
Markingenjör
0380-518085
070-3361409
John Peterson
Teknisk servícechef
0380-51 80 84
070-660 59 06
Facklig företrädare
Facklig representant nås via Medborgarkontoret

0380-51 80 00

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.