jobb just nu!

Produktionsledare till anstalten Kumla, vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Anstalten Kumla är Sveriges största anstalt med drygt 400 tillgängliga platser. Samtliga platser klassificeras enligt säkerhetsklass 1. Målgruppen är män som dömts för allvarlig brottslighet och där det bedömts föreligga förhöjd risk för misskötsamhet under verkställigheten
Våra verkstäder har lång erfarenhet av kvalificerad produkttillverkning. Vår breda kunskap inom mek, trä, formsprutning, montering och förpackning gör att vi kan erbjuda våra kunder del- och helhetslösningar inom olika teknikområden där även produktutveckling kan ingå. Vår personal har hög kompetens och vi arbetar målmedvetet för att öka vår produktivitet och kvalitet.

Verkstäderna fungerar som självständiga enheter med egen budget och resultatansvar.
Vi är självklart certifierade enligt ISO 9001.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter som är placerade i våra verkstäder. I arbetsuppgifterna ingår viss skötsel av arbetsdriftens lokaler, maskiner och förråd. Även en del administrativt arbete kan bli aktuellt.

Vidare ska du medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera.

Kvalifikationer

Vi vill att du har gymnasiekompetens, gärna med verkstadsmekanisk eller trämekanisk inriktning eller annan gymnasial/eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. En fördel är också om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande funktioner inom verkstadsindustriellt arbete.

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

För anställning gäller goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Du har gärna kunskaper i flera språk.

Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-06-30

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A747350

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Om behov uppstår under rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med tillsättning av ytterligare ett vikariat.
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Tjänster vid anstalten Kumla är säkerhetsklassade och kräver därför svenskt medborgarskap.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.
Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Läs mer om verksamheten samt vår medarbetarpolicy (länk till www.kriminalvarden.se)