jobb just nu!

Processledare för AllAgeHubs innovationsarbete

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Göteborgsregionens kommunalförbund - GR består av 13 kommuner i Västsverige som tillsammans nyligen passerade en miljon invånare. Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt. GR arbetar inom bl a följande områden: regionplanering, miljö, trafik, arbetsmarknad, välfärd och socialtjänst, kompetensutveckling, utbildning och forskning.

GR är en arbetsplats som får höga betyg av personalen. I den senaste medarbetarenkäten svarade hela 90 procent att de trivs på jobbet. Några skäl till det är stimulerande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor, bra ledarskap och att det finns möjlighet att utvecklas. Läs mer på www.grkom.se .

AllAgeHub är ett nystartat forsknings-, utvecklings- och innovationscenter som främjar tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv.

AllAgeHub finansieras främst av Vinnova, Västra Götalandsregionen och 12 GR-kommuner och GR är största projektägaren. I dagsläget deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet.


Arbetsbeskrivning

Som processledare för AllAgeHubs innovationsarbete kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare.

Ditt ansvar blir att facilitera behovsdrivna utvecklings- och innovationsprocesser i samarbete med aktörer från offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att leda möten, workshops och seminarier, åstadkomma konkreta innovations- och utvecklingsprojekt samt skapa engagemang bland deltagande aktörer.

Kvalifikationer

• Vi söker dig som är en erfaren och dokumenterat skicklig mötesledare och som kan få aktörer med olika intressen och behov att samarbeta mot ett gemensamt mål.

• Du har en relevant akademisk examen och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

• Som person har du lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du kan arbeta utifrån ett konsultativt arbetssätt, vilket innebär att du är lyhörd, kan ge välgrundade råd och ta ansvar.

• Det är meriterande om du har arbetat inom innovationssystemet, med affärsutveckling, i samverkansprojekt mellan offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle och/eller med verksamhetsutveckling i offentlig sektor.

• Eftersom AllAgeHub är en nystartad verksamhet är det viktigt att du har en vilja och ett driv att bygga upp något nytt och kan tänka dig att stötta verksamhetens andra delar om det behövs. Det ställer krav på att du är prestigelös, kreativ och flexibel. Vi förutsätter att du har ett intresse för välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer.

AllAgeHub jobbar med att främja jämställdhet, integration och delaktighet i samhället och välkomnar därför personer med olika bakgrund att söka tjänsten.

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-05

Referensnummer:   A686619

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Theresa Larsen
Projektledare AllAgeHub
031-335 5199
0708-68 85 19
Theresa.Larsen@grkom.se
Ulrica Björner
Koordinator AllAgeHubs interaktiva miljö
031-335 5336
0767-84 08 85
ulrica.bjorner@grkom.se
Fackliga företrädare
Anders Hemborg
Saco-representant
031-335 5072

anders.hemborg@grkom.se
Katarina Kjellqvist
Vision-representant
031-335 5002

katarina.kjellqvist@grkom.se

Övrigt

AllAgeHubs verksamhet är lokaliserad i lokaler på Johanneberg Science Park i närheten av Chalmers.