jobb just nu!

Ortopeden satsar framåt och behöver fler sjuksköterskor

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi satsar på att bli södra Sveriges bästa ortopedklinik och vårt mål är att erbjuda våra kronobergare en lättillgänglig, köfri ortopedisk vård med hög kvalitet. Vill du vara med? Just nu söker vi fyra nya sjuksköterskor med stort engagemang som vill växa och utvecklas med oss.

Inom ortopedin undersöker, behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i rörelseapparaten. Vår vårdavdelning, avdelning 19, har 25 vårdplatser och vår inriktning är akut och planerad ortopedi. Vår arbetsplats präglas av ett stort driv och engagemang för våra patienter. Vi har bland annat vunnit pris för vårt arbete med att minska trycksår. Vi har även infört så kallad ”Rapid Recovery”, det vill säga snabb återhämtning för våra patienter med knä/höftproteser. Till hösten planerar vi en hälsosatsning med gemensamma aktiviteter och föreläsningar för våra medarbetare. Vi kommer också att se över arbetstiden och vårt mål är att minska helgtjänstgöringen. En god arbetsmiljö och trivsel är viktig för oss!

Arbetsbeskrivning

Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö. Vi tar hand om en positiv patientgrupp där vi snabbt får ett synligt resultat av vårt arbete. På avdelningen arbetar vi tvär-professionellt i team tillsammans med läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi strävar att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt som innebär att vi utgår från patientens egna resurser och erbjuder dem att aktivt delta i sin vårdprocess.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nybliven eller erfaren legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta med hälsofrämjande vård som ger resultat! Vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

Som sjuksköterska erbjuder vi dig:
- Stöd att växa i din yrkesroll – 90% arbete och 10% kompetensutveckling
- Introduktionsprogram i fyra veckor, plus en kompletterande vecka lite senare (exempelvis på ortopedmottaningen, akutmottagningen och operationsenheten)
- Utsedd mentor/handledare under ditt första år
- Höjt nattindex med 1,4 vid rotationstjänstgöring
- Är du nyutexaminerad får du ta del av ett gediget introduktions- och yrkesutvecklingsprogram (tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram)
- Förmånliga årskort på tåg och buss.

Är du intresserad och vill veta mer om vår verksamhet är du välkommen på mingelkväll 5/4.
Länk finns längre ner i annonsen.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   KBC 21/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontakt

Kontaktpersoner
Ulla-Marie Sundström Frisk
Verksamhetschef
0372-58 52 76

Ewa Hedlund
Avdelningschef
0470-58 72 76

Ulla Holmqvist
Bitr avdelningschef
0470-58 89 78

Siw Hultberg
HR-specialist
0470-58 63 27

Facklig företrädare
Gustav Haggren
Vårdförbundet
0470- 58 80 00 vxl

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029

Här kan du läsa mer om vår mingelkväll