jobb just nu!

Omvårdnadspersonal för extraarbete

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.

Arbetsbeskrivning

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då kan just du vara den vi söker.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden, personlig assistans eller HVB-hem. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till personer som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och många kollegor. Förutom ett meningsfullt arbete där du och dina kollegor varje dag har möjlighet att göra skillnad ger detta jobb dig värdefulla erfarenheter, oavsett om du i framtiden ser dig själv inom ett vårdrelaterat yrke eller en annan bransch.
Vi har ett kontinuerligt behov av extra omvårdnadspersonal och tar därför löpande emot spontanansökningar. Skicka gärna in din ansökan redan nu då vi gör löpande urval och anställer när behov uppstår.
Vi omfattar geografiskt hela Kramfors kommun, såväl centrum som ytterområden, och ser gärna sökanden till samtliga områden. Våra kunders behov och dina kompetenser styr var du placeras.

Kvalifikationer

Du behärskar svenska språket i tal och skrift och har datavana. Önskvärt är om du har omvårdnadsutbildning eller tidigare erfarenhet av vårdarbete. Bilkörning ingår i vissa verksamheter i det dagliga arbetet, B-körkort är därför ett krav.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är serviceorienterad och lägger stor vikt vid att det egna arbetet ska komma andra människor till nytta och är uppmärksam gällande andras önskemål och behov. Du är bra på att samarbeta med andra människor, uppskattar att jobba i team och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är dessutom flexibel, har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

När ett behov som matchar din profil uppstår bjuder vi in dig till en anställningsintervju. Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-12-31

Referensnummer:   A704865

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Lina Bäcklund
Rekryterare
0612-80502

lina.backlund@kramfors.se

Övrigt

För att hålla en hög kvalitet i processen och ha en god kommunikation med dig som söker vill vi att du skickar din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!