jobb just nu!

Omsorgsassistenter äldreomsorg sommarvikariat

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt och särskilt boende till företrädesvis äldre. Förvaltningen har drygt 500 anställda. Ledstjärnan i arbetet är ett hälsofrämjande förhållningssätt, där vi värderar teamarbetet högt.

Arbetsbeskrivning

För att vår duktiga personal ska få välförtjänt semester i sommar behöver vi er som är intresserade av att arbeta som semestervikarie hos oss.

Inom äldreomsorgen riktas ditt arbete mot äldre som har svårigheter att klara sitt vardagsliv och som inte på något annat sätt kan få hjälp med sin omsorg. Insatserna grundas på varje enskild persons individuella behov. I arbetet inom äldreomsorgen möter du många människor. Varje människa och varje möte är något unikt, vilket gör jobbet varierande och omväxlande.
Ange i början av din ansökan om du har särskilda önskemål om arbetsställe.

Du träffar många människor med olika bakgrund och behov. Tjänstgöringen varierar dagtid, kvällstid, helg och natt.

Jobbet söker du via länken i denna annons. Eventuella frågor kan du ställa i din ansökan. Vi rekryterar allt eftersom ansökningarna inkommer.

Kvalifikationer

Omsorgsutbildning eller annan relevant utbildning och tidigare erfarenheter är meriterande. För att klara arbetet måste du arbeta självständigt och ha ett socialt och flexibelt synsätt.
Körkort kan ibland vara ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Semesterperioden är vanligtvis veckorna 25-32. Vi ser gärna att du jobbar större delen av sommaren.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-31

Referensnummer:   16-292

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   250

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktperson
Robin Stenberg
Enhetschef
0481-453 28

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.