jobb just nu!

Omsorgsassistent Vård och Omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tranemo kommun är vårt naturliga val av bostadsort. Här bor vi i en naturskön kommun i storstadens närhet. Här finns ett boende som passar alla – oavsett om man vill bo i en större ort, på landsbygden eller sjönära.

Vi bor i ett samhälle som jobbar för att vara ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart, där vi känner oss friska och trygga i en bra välfärd. Hos oss är mångkulturen en tillgång eftersom vårt samhälle är öppet och generöst.

Tranemo kommun har ett rikt förenings- och kulturliv. Kulturupplevelser är en viktig del av livet och fritiden är rik och varierad. Med stolthet lyfter vi fram våra kulturskatter och turistmål.

Kommunen, föreningarna och näringslivet har utvecklat en nära samverkan där ideella krafter och goda idéer tas tillvara – på det området är Tranemo kommun bland de bästa i Sverige.

Välutbyggda kommunikationer skapar möjligheter för medborgare. Det är enkelt och stimulerande att driva företag i Tranemo kommun där grogrunden finns för ett växande näringsliv.

I Tranemo kommun känner du dig välkommen. Vi verkar för en stark känsla av samhörighet. Vi skapar mötesplatser som möjliggör inflytande och delaktighet i hela kommunen.

Närheten till varandra bygger relationer för framtiden

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett varierande och flexibelt arbete?

Tranemo kommuns omsorgssektion söker en omsorgsassistent till att vara ett stöd för områdeschefer inom vård och omsorg. Tjänsten är heltid med tillträde snarast.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ansvara för löneadministration, boendesamordning, anhörigstöd beställningar, fakturering, nyckelhantering, viss hjälp med planering och projektering mm.
Men även ytterligare arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Kvalifikationer

Vi ser att du har högskoleutbildning med inriktning mot administration/ ekonomi eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Du ska ha god datorvana och det är meriterande om du har kunskap om de system vi använder i Tranemo Kommun som Agresso, Info Key Treserva, Personec, och Time Care mm.

Arbetslivserfarenhet från liknande tjänster är meriterande.

Nyckelord i vårt arbete är flexibilitet, samverkan, delaktighet och bemötande. Arbetet sker därför i nära dialog med övriga på omsorgssektionen och med medarbetarna inom berörd verksamhet. Vi ska även ha en god dialog med kommunens invånare och de ska känna sig väl bemötta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ett serviceinriktat arbetssätt, noggrannhet samt analytisk förmåga. Samt att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt önskemål

Ansökan

Referensnummer:   152/2017

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!