jobb just nu!

Norråsaskolan 7-9 söker idrottslärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenÖkat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter

Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare till Norråsaskolan.

Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i idrott i grundskolans senare år. Tjänsten innebär ett vikariat under vt 2018 med ev möjlighet till förlängning med 1 år. Fram till sommaren 2018 är det 40% tjänst, tis o fre. Under nästa läsår utökas tjänsten upp till 80-100%

Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-02-19

Tidsbegränsad till: 2018-06-22

40-100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A559817 - Kopia - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.