jobb just nu!

Medicinsk sekreterare, vill du vara med där livet börjar?

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi har cirka 200 anställda och består av en integrerad BB/Gyn/förlossningsavdelning, mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagningar samt gynekologisk öppenvård.

Medicinska sekreterarna på Kvinnokliniken i Växjö är en grupp på 13 personer med blandade åldrar och år av erfarenhet. Då en arbetskamrat nu går i pension och vi har fått utökade administrativa arbetsuppgifter behöver vi nya medarbetare som vill bli en del av vårt team.

Vi värnar om en bra arbetsmiljö och vi förväntar oss att du är en god ambassadör för Region Kronobergs värdegrund ”Respekt för människan”.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kombineras gott samarbete med självständiga arbetsuppgifter och vi lovar dig ett roligt och omväxlande arbete!

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst som är förlagd dagtid, vi kan även erbjuda distansarbete när/om du är intresserad av det. Hos oss får du möjlighet att arbeta inom olika områden på kliniken och goda möjligheter till fortbildning och personlig utveckling finns. Dessutom får du trevliga arbetskamrater, både på kliniken och i sekreterargruppen, som trivs och har roligt tillsammans!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad till medicinsk sekreterare, läkarsekreterare eller vårdadministratör och har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och initiativförmåga.

Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en god förmåga att samarbeta i team. Meriterande är att du ser utvecklingsarbete som en naturlig del i vardagen. Du är flexibel i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete. Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande och helhetssyn.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-12

Referensnummer:   KBC 34/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Ulrika Ekström Johansson
Avdelningschef
0470-58 80 25

ulrika.ekstrom-johansson@kronoberg.se
Maria Svensson
HR-specialist
0470-58 76 78

Facklig företrädare
Sandra Lindberg
Vision
0470-58 31 26

sandra.lindberg@kronoberg.se

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029