jobb just nu!

Medicinsk sekreterare till Barn- och ungdomshabilitering i Trelleborg

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar (0-18 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen har full delaktighet i planering, genomförande och uppföljning av insatserna. Hos oss möts patienten av personal som gör bedömningar, ger medicinska behandlingar och pedagogiskt, socialt samt psykologiskt stöd. Vi är en arbetsplats som präglas av professionalitet och gott samarbete.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till Barn- och ungdomshabiliteringen i Trelleborg!

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta som stöd till enhetschefen vad gäller viss personaladministration och ekonomi samt service till övrig personal. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat utgöras av receptionsarbete och framtagande av statistik, underlag och utskrifter. Du kommer även att arbeta med utskrift av journaler, remisser och brev i vårt journalsystem PMO samt patientregistrering i PASIS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) eller 400 p (YH) alternativt motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter är meriterande för tjänsten. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt god datorvana där du skickligt hanterar alla delar inom Officepaketet.

Som person är du positiv och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och servicekänsla då arbetet innebär mycket kontakt med människor. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och är noggrann i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-17

Referensnummer:   A705006

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstiden är förlagd dagtid med kvällstjänstgöring en kväll i veckan.

Kontakt

Kontaktperson
Karin Andersson, Enhetschef
(semester t.o.m 2017-08-11)
0410-586 01

Facklig företrädare
Anna Leufvenius, Vision

046-77 09 01

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.