jobb just nu!

Logoped till Barnlogopedmottagningen, Familjehälsan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barnlogopedmottagningen är en mottagning som vänder sig till barn 0 - 6 år. Mottagningen tillhör Barn- och kvinnocentrum och är organiserad under Barn- och ungdomskliniken och vårt uppdrag är länsövergripande.

Arbetsbeskrivning

Barnlogopedmottagningen arbetar främst med bedömning och behandling av barns tal-och språkutveckling. Vi erbjuder AKKtiv KomIgång föräldrautbildning, teckenkurs samt individuell behandling. Vi har regelbunden handledning, patientdiskussioner och bedriver utvecklingsarbete i logopedgruppen.
Vi arbetar i tvärprofessionella team med tillgänglighet, flexibilitet, helhetsfokus, kommunikation och respekt för människan i fokus. I vårt uppdrag har vi att samverka med länets alla kommuner. Vi behöver nu utöka teamet och vi skulle vilja att du som söker har ett salutogent perspektiv. Vi vill att ditt arbetssätt präglas av hög tillgänglighet och stor flexibilitet i både tanke och handling. Verksamheten utvecklas ständigt och vårt arbete präglas av hög patientsäkerhet och god kvalité och där du har möjlighet att bidra med nya tankar och idéer. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och självständigt arbete. Möjligheterna till kompetensutveckling är goda.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad logoped med goda kunskaper om och erfarenheter av barn med språkstörning. Därutöver är kunskaper och erfarenheter kring stamning, ätovilja, LKG och röst meriterande. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga till samarbete och flexibilitet utifrån att uppdraget innebär både interna och externa kontakter i samverkan med andra. Körkort är önskvärt eftersom resor inom länet förekommer.
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-07

Referensnummer:   KBC 35/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Jessica Roström
Siw Hultberg
HR-specialist
0470-58 63 27

Annika Sundström
SRAT/SLOF
0470- 58 80 00 vxl

annika.sundstrom@kronoberg.se

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029