jobb just nu!

Lärare/speciallärare till Kungsgårdsskolan åk 7-9

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seKungsgårdsskolan är en sex-parallellig högstadieskola, med cirka 450 elever, i närheten av Ängelholms centrum. Skolan har ändamålsenliga lokaler och personalen är organiserad i fyra stycken vertikala arbetslag samt ett övergripande specialarbetslag bestående av fem speciallärare och specialpedagoger. På skolan råder god studiero och elevernas kunskapsresultat är mycket goda.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i mindre undervisningsgrupp samt stöd i ordinarie undervisningsgrupp. Som lärare/speciallärare på Kungsgårdsskolan tillhör man dels något av skolans fyra vertikala arbetslag och dels det övergripande specialarbetslaget. Man arbetar lösningsfokuserat tillsammans med sina kollegor för att så långt det är möjligt erbjuda samtliga av skolans elever en god utbildning.

Kvalifikationer

Utbildad lärare för årskurserna 7-9, med behörighet i matematik och gärna också något/några NO-ämnen. På Kungsgårdsskolan har alla elever och alla lärare varsin MacBook Air och det är därför viktigt med god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Fortlöpande rekrytering.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-07

Referensnummer:   2:41/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Ola Garvell
Rektor
0431-46 83 40

ola.garvell@engelholm.se
Teresa Torle
Rektor
0431-46 83 44

teresa.torle@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.


0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.