jobb just nu!

Lärare för åk 4-6 till Utbildningsförvaltningen

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever från att de är 1 år till att de är 20 år. Vi ansvarar för cirka 19000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga
19–20-åringar.

Utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Hos oss finns både den lilla och den stora förskolan och skolan, och förskolan och skolan på landet och i staden. Vi har verksamheter med olika inriktning såsom Reggio Emilia, musik eller IB. Det finns alltså goda möjligheter att den typen av verksamhet du helst vill jobba med finns hos oss. Vi är i ett expansivt skede och har dessutom ett antal medarbetare som går i pension, vilket innebär att vi behöver rekrytera flera nya medarbetare. Vi tror att vi har något att erbjuda just dig!

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Arbetsbeskrivning

Som lärare arbetar du med att planera och genomföra undervisning enligt gällande läroplan. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i arbetslag. Som lärare är du i de flesta fall ansvarig för en klass eller mentor för ett antal elever.

Vi söker lärare med olika inriktning då det är ett flertal skolor som behöver rekrytera. Vi behöver rekrytera till både låg- och mellanstadiet och med olika ämnesbehörigheter. Ange därför noga i din ansökan om det är någon särskild årskurs eller ämne/ämnen som du är intresserad av och också om det är någon/några särskilda enheter som du söker dig specifikt till.

http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Forskola--skola/Skola-6-16-ar/Grundskolor/

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är examinerad lärare med behörighet för undervisning i årskurs 4-6, gärna legitimerad. Även du som studerar till lärare eller du som har erfarenhet av att undervisa kan bli aktuell för anställning. För tillsvidareanställning som lärare krävs lärarlegitimation.

Du har en medveten tanke kring din roll som lärare och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument. Du har en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling av verksamheten och dig själv.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

10 augusti 2017

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   UTBF 66/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   20

Kontakt

Kontaktpersoner
Tina Huldt
Personalspecialist
0470-410 56

Jenny Torres
Personalspecialist
0470- 41624

Facklig företrädare
Fackliga representanter nås via kontaktcenter

0470-410 00

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.