jobb just nu!

Lärare 4-6, Ätranskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.

Arbetsuppgifter

Ätranskolan är en F-5 skola med ca 95 elever i åk F-5. Ätranskolan är en mindre skola med härlig gemenskap mellan såväl barn som vuxna. Vi finns i en fantastisk miljö, med bad på sommaren, skidspår på vintern och skogen runt hörnet. Skolan har nya lärmiljöer vilket främjar samlärande och en inkluderande undervisning. Vi har god tillgång till digitala lärresurser och från årskurs 4 har eleverna varsin ipad. Vi söker nu en engagerad lärare med stort engagemang till ett fantastiskt lärarlag.
Tjänsten är inriktad på årskurs 4-5 kommande läsår och läsåret 19/20 kommer även årskurs 6 att finnas på skolan.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet för årskurs 4-6 och behörighet att undervisa svenska och matematik. Meriterande om du även har behörighet i andra ämnen som no, eng, so, idrott. Digital kompetens förväntas då vi arbetar med iPad i undervisningen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-13

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Lär T 18/19-15

Gör ansökan

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.