jobb just nu!

Kurator till habiliteringen i Växjö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Habiliteringen är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till personer som har bestående och omfattande funktionshinder, medfödda eller förvärvade. I personkretsen ingår personer med utvecklingsstörning, autismspektrumstörningar och rörelsehinder. Funktionsnedsättningen kan finnas inom ett eller flera områden.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar i tvärprofessionella team i nära samverkan med den enskilde och det nätverk som personen har. Som kurator arbetar du bl.a. med information om samhällets stöd och service, kartläggning och bedömning av nya ärenden samt handläggning av LSS. Du ger också råd och stödsamtal, individuellt eller i grupp, till patienten och dennes nätverk. Arbetet innebär även planering av habiliteringsinsatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom och vill arbeta inom ett intressant och omväxlande arbetsområde. Har du erfarenhet av arbete inom habilitering och/eller rehabilitering är det en merit. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Uppdrag i olika delar av länet förekommer och du måste därför ha körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-03

Referensnummer:   PRC 41/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Nicklas Gylling
avdelningschef, vuxenhabiliteringen
0470-58 88 59
0709-84 43 12
Lina Åhsberg
HR-specialist
0470-58 70 32

lina.ahsberg@kronoberg.se
Facklig företrädare
Petra Haglund
SSR
0470-58 88 19

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029