jobb just nu!

Kreativ bygglärare till Kungsmad

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kungsmad tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

http://www.vaxjo.se/Kungsmadskolan

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Kungsmadskolan kommer du att undervisa i karaktärskurser på Bygg- och anläggningsprogrammet.

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan och kursplaner, samt skaffa APL-platser, göra APL-besök och vara mentor och förebild till dina elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kompetens och erfarenheter av att arbeta som träarbetare, inredningssnickare eller möbelsnickare.

Du har erfarenhet av arbete inom utbildningssektorn exempelvis som lärare eller varit handledare för APL-elever.

Vi ser gärna att du är kreativ och lösningsfokuserad. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda relationer. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

20170810 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   UTBF 83/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Johan Krantz, rektor

0470-41893

Facklig företrädare
Fackliga representanter nås via kontaktcenter

0470-410 00

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.