jobb just nu!

Medarbetare till AllAgeHubs interaktiva inspirationsmiljö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige som tillsammans har ca en miljon invånare. GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna samt vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen. Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

GR har ca 180 anställda och arbetar inom bl a följande områden: regionplanering, miljö, trafik, arbetsmarknad, välfärd och socialtjänst, kompetensutveckling, utbildning och forskning. Läs mer om GRs verksamhet på www.grkom.se .

AllAgeHub är ett nystartat forsknings-, utvecklings- och innovationscenter som främjar tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv.

AllAgeHub finansieras främst av Vinnova, Västra Götalandsregionen och 12 GR-kommuner och GR är största projektägaren. I dagsläget deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet.

Läs mer om AllAgeHub på www.allagehub.se .

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medarbetare till AllAgeHubs inspirationsmiljö. Det är en interaktiv utställning där besökaren får möjlighet att själv prova och diskutera införande av välfärdstekniska lösningar och tillgänglig boendemiljöer.

Arbetsuppgifterna består främst av att hålla i och planera visningar av miljön. De grupper du i huvudsak kommer möta är personal från de 12 kommunerna som deltar i AllAgeHub, exempelvis hemtjänstpersonal, IT- utvecklare, rehabiliteringspersonal eller biståndshandläggare.

I uppdraget ingår också vissa administrativa uppgifter kopplade till AllAgeHub som helhet. Det kan till exempel vara att boka lokaler, schemalägga besök och möten, skriva minnesanteckningar och hantera tidrapporter från personer som gör uppdrag i AllAgeHub.

Som medarbetare för AllAgeHub:s interaktiva inspirationsmiljö kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare.

Verksamheten är lokaliserad till Chalmers Teknikpark. Då AllAgeHub fortfarande är under uppbyggnad är det viktigt att trivs med att vara med i en sådan process och vill bidra till att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen är legitimerad arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska eller har likvärdig utbildning.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från exempelvis hemsjukvård eller annan kommunal hälso- och sjukvård. Har du arbetat med planering och hållit i förflyttningsutbildningar eller liknande är det meriterande.

I rollen kommer du att träffa många människor och grupper med olika bakgrund. En viktig del i visningarna är att leda diskussioner kring implementering och etiska frågor kopplat till välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer.

Vi tror därför att du är en nyfiken och strukturerad person med social kompetens, ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt och intresse för välfärdsteknik.

Självklart ska du trivas med att tala inför grupp!

Vi ser gärna att du är anställd hos någon av AllAgeHubs samarbetsparter och har möjligheten att lånas ut till AllAgeHub under projektperioden. Din lön kommer att finansieras av AllAgeHub.

Var god ange löneanspråk i din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tjänsten är en projektanställning under ett år med möjlighet till förlängning. Anställningen är på 80 procent av en heltidstjänst. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-07

Referensnummer:   A673992

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Ulrica Björner
Koordinator AllAgeHubs interaktiva miljö
031-335 5336
0767-84 08 85
ulrica.bjorner@grkom.se
Theresa Larsen
Projektledare AllAgeHub
031-335 5199
0708-68 85 19
Theresa.Larsen@grkom.se
Fackliga företrädare
Anders Hemborg
Saco-representant
031-335 50 72

anders.hemborg@grkom.se
Katarina Kjellqvist
Vision-representant
031-335 5002

katarina.kjellqvist@grkom.se

Övrigt