jobb just nu!

Kockar och köksbiträden för måltidsservice, Timvikarie - Intresseanmälan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med?

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, städning, IT, transport, vaktmästeri och invånarvägledning via Halmstad Direkt.

Arbetsuppgifter

Brinner du för att ge bra service? Vi välkomnar dig till måltidsservice som arbetar aktivt med matglädje. Hos oss finns det möjligheter att utvecklas.

Som timanställd får du arbeta i flera kök och skaffa dig bred erfarenhet. Vår verksamhet finns i såväl förskolor, skolor som inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifterna är traditionella köksuppgifter dvs alla delar i ett kök från planering, matlagning till disk och städning.

Kvalifikationer

Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning. Praktik eller tidigare arbete i kök är ett krav och det är en fördel om du har kännedom om specialkoster.

Datavana är en förutsättning för din personalrapportering och för att använda kostdataprogrammet, i vissa kök även för beställningar. Du har också goda kunskaper i svenska både i tal och skrift . Körkort för bil är ett krav.

Som person är du van att ta egna initiativ och prioritera viktiga uppgifter. Du är flexibel i ditt arbete och har möjlighet att arbeta varierande tider. Du är social och intresserad av att ge kunden bästa möjliga service.

Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför tror vi att du är van att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil.

Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.Anställningens omfattning

Vi tar emot intresseanmälan, intervjuar och tillsätter fortlöpande timvikariat.

Ansökan

Referensnummer:   A602696

Gör ansökan

Övrigt

Vid nyanställning ska utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.
Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Varmt välkommen med din ansökan!