jobb just nu!

Köksbiträde timanställning/semestervikarie

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är en växande kommun med ca 8 700 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

Arbetsuppgifter

Förekommande arbetsuppgifter i storkök med tillagning, servering och lokalvård.
I tjänsten kan det ingå ensamarbete samt arbete på helg och röda dagar.

Kvalifikationer

Hotell- & Restaurangprogrammet eller motsvarande utbildning är önskvärt liksom erfarenhet av yrket. Positiva egenskaper är god servicekänsla, samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet, ett positivt synsätt samt förmåga till självständigt arbete. B-körkort samt tillgång till bil är önskvärt och ökar möjligheterna för dig.

Eftersom tjänsten är en kombinerad timanställning och eventuellt ett semestervikariat sker ett tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Rekrytering sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan

Referensnummer:   A776653

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Varmt välkommen med din ansökan!