jobb just nu!

Hej arbetsterapeut - Malmö behöver dig!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Malmö behöver dig!
Nu söker vi semestervikarierande arbetsterapeuter till hälsa, vård och omsorg, LSS och socialpsykiatri inför sommaren 2018. Vi erbjuder dig sommarvikariat inom någon av följande verksamheter:
 Korttidsboende
 Kommunens rehabavdelning (KRA)
 Trygghetsboende
 Rehab i ordinärt boende.
 Rehab i särskilt boende
 Rehabteam LSS & socialpsykiatri

Läs mer här om våra verksamheter: www.malmo.se/malmobehoverdig

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att göra behovsbedömningar, upprätta rehabiliteringsplaner samt planera, genomföra och utvärdera rehabiliterande insatser mot gemensamt uppsatta mål. I detta ingår utprovning, förskrivning och uppföljning av tekniska hjälpmedel.
Du ingår i ett eller flera team, bestående av fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska, biståndshandläggare samt omvårdnadspersonal.

Handledning av omvårdnadspersonal ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Som person är du flexibel, lyhörd och har ett serviceinriktat förhållningssätt.
Du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga men också förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du måste ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
B-körkort för manuell bil är önskvärt.
Det finns möjlighet till förlängning efter avslutat vikariat.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-08-26

Tillträde efter överenskommelse. Om du befinner dig på annan ort, kan intervju ske via Skype. Rekrytering sker löpande, så vi ser framemot din ansökan inom kort!

Ansökan

Referensnummer:   Sommar 18 - 4

Gör ansökan

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.