jobb just nu!

Hallsta skola söker förstelärare åk 7-9

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en skola med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Hallsta skola något för dig! Till hösten söker vi förstelärare som vill vara med att fortsätta utveckla vår verksamhet.
Hallsta skola är en f-9 skola med ca 380 elever med tillhörande fritidsverksamhet i samhället Hallstavik. Vi tror på att IKT är en del av undervisningen i en modern skola och har därför 1:1 från åk1.

Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av sin livslånga kunskapsresa.

Till och från Hallstavik finns det möjlighet att pendla med buss från Norrtälje och Uppsala.
Välkommen till oss på Hallsta skola!

Arbetsbeskrivning

Till Hallsta skola söker vi tre förstelärare inom Ma/No, Sv/En, SvA och slöjd åk 7-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du samplanerar och utvecklar undervisningen för att få alla elever att nå så långt som möjligt i sin utveckling mot kunskapskraven. Vi har tre klasser i varje årskurs och i tjänsten ingår delat mentorskap.
Tillsammans med skolledning och övriga förstelärare på skolan är du en del av en pedagogisk utvecklingsgrupp med ett nära samarbete med ledningsgrupp och elevhälsoteam. Uppdraget som förstelärare är att förstärka det pedagogiska utvecklingsarbetet för högre måluppfyllelse på skolan. Huvuddelen av förstelärarens tjänst är undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. I uppdraget som förstelärare ingår även att sprida ämneskunskaper och yrkesskicklighet till fler lärare. Som förstelärare tar du också ett särskilt ansvar för ämnesutveckling, ämnesdidaktisk utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet.
Finns även möjlighet till anställning utan försteläraruppdrag.

Kvalifikationer

Du är ambitiös och ansvarstagande, nytänkande och kreativ samt engagerad. Du använder dig av IKT i undervisningen och gillar att utmana dina egna kompetenser inom ditt ämne. Du har höga förväntningar på dina elever och tror på att alla kan lyckas. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare och delar inställningen att det pedagogiska uppdraget är av högsta vikt i ett modernt samhälle. Du är en person som initierar förändring och trivs med att leda processer i vardagen. För att kvalitetssäkra våra förstelärare använde vi inom Norrtälje Arete Meritering. Vid anställning kommer du påbörja Arete meritering för att visa din yrkesskicklighet redan under hösten.
- Du har minst fyra års erfarenhet
- Du lämnar goda vitsord
- Erfarenhet av att leda utvecklingsprocesser
- Erfarenhet av att handleda grupper
- Du läser och följer aktuell forskning för att stärka din profession

Intervjuer kommer hållas löpande under rekryteringsperioden.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-15

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-03

Referensnummer:   A670983

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Kontakt

Kontaktpersoner
Maria Källmark Molitor
Rektor Hallsta rektorsområde
0175-25644

maria.kallmark-molitor@norrtalje.se
Martin Einarsson
Biträdande rektor
017525645

martin.einarsson@norrtalje.se
Fackliga företrädare
Berit Hasselgärde
Maria Lauri
Lärarnas Riksförbund
017625644

maria.lauri@norrtalje.se

Övrigt

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.