jobb just nu!

Fritidsledare för extraarbete (timavlönad)

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsbeskrivning

Som fritidsledare väntas du inspirera och utmana ungdomar genom ett transparant och kommunikativt ledarskap. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete, vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad.

Arbetet sker på oregelbundna tider, framförallt vid kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete med ungdomar. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner samt erfarenhet från ideellt arbete och/eller annan sektor är meriterande.

För att fungera och trivas i rollen tror vi att du är en social person med erfarenhet av att arbeta med ungdomar, att du har förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt, samt att initiera nya och kreativa idéer. Du bör ha integritet samt förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor.

Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik och dylikt.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-10

Referensnummer:   A702098

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Lena Eriksson
Avdelningschef
0322-61 65 93

lena.eriksson@alingsas.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel

0322-616000

Övrigt

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.