jobb just nu!

Drifttekniker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kalmar Vatten AB är ett kommunägt bolag som har till uppgift att förse kommuninvånarna med bra dricksvatten och rena avloppsvattnet innan det når Kalmarsund. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Bolaget har ca 95 medarbetare och är uppdelat på avdelningarna: vatten, avlopp, produktion, utredning, stab och ekonomi. I Kalmar kommun har vi ca 60 000 personer anslutna samt ett stort antal företag och andra samhällsinstitutioner. Vi står inför en utmanande och dynamisk framtid vad gäller krav på dricksvattenproduktion och avloppsrening, sanering av äldre VA-ledningar och utbyggnad av befintligt ledningsnät.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person som ska vara delaktig i den dagliga driften på avdelning avlopp. Arbetet innebär både övervakning och arbete ute på plats, allt från att skruva till skura och du måste vara beredd på att hugga i där det behövs. Vi står inför byggnation av ett nytt reningsverk och vi ser gärna att du har både intresse nyfikenhet på att vara med och utveckla det nya verket. Beredskapstjänstgöring kommer med tiden att ingå i tjänsten.

Som anställd på Kalmar Vatten ingår också att delta i bolagets friskvårdsprogram och andra personalutvecklande aktiviteter. Vi är en hälsosam arbetsplats, hos oss röker vi inte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning, sjöingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbetsuppgifterna i någon form samt även erfarenhet av databaserade underhållssystem och dokumentationssystem. Datorvana, B-körkort liksom god svenska i tal och skrift är ett krav. E-körkort, truckkort och svetskunskaper är meriterande.

Som person är du pålitlig och har förmågan att själv se vad som behöver göras. Du har hög initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Är du dessutom flexibel när det gäller arbetsuppgifter och har lätt för att prioritera vad som är viktigast för stunden och sätta dig in i nya saker kan du vara rätt person för oss.

Vi eftersträvar mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vi är ett bolag som värnar om vår personal och arbetar mycket med delaktighet och ständiga förbättringar. Vårt mål är att pensionera friska medarbetare!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A754116

Gör ansökan