jobb just nu!

Beställningsmottagare med kundfokus till Skånetrafiken i Hässleholm

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Skånetrafiken, vi skapar nu en helt ny enhet i Hässleholm inom affärsområde Serviceresor och letar efter engagerade medarbetare!

Serviceresor delas in i två delar, sjukresor inom hela Skåne och färdtjänst i för närvarande 23 kommuner. Varje dag reser cirka 4800 personer med vår servicereseverksamhet, personer som annars hade haft svårt att få ett fungerande liv genom att komma till och från vårdbesök, arbete och sociala aktiviteter. Vi gör helt enkelt stor skillnad varje dag för många skåningar. Som kund ska det kännas trevligt, tryggt och välkomnande i mötet med oss!

Affärsområde Serviceresor består idag av ungefär 70 medarbetare och inom affärsområdet finns enheterna för färdtjänst, sjukresor, trafikledning samt affär och avtal. Från och med mars/april 2018 kommer vi utöka verksamheten med en beställningscentral. Vår nuvarande trafikledning kommer att integreras med beställningsmottagningens verksamhet. Inom beställningscentralen kommer vi hantera och samordna såväl inkommande beställningar, styrning av trafik som driftstörningar.

Vi siktar på att leverera bästa möjliga service med hög punktlighet och god kundnöjdhet dygnet runt inom hela Skåne!

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att ge bästa möjliga service?

Kanske är du då en av våra 42 nya beställningsmottagare som tillsammans med teamledare och enhetschefer kommer bygga upp och driva en verksamhet som gör skillnad varje dag för våra kunder inom serviceresor.

I dina arbetsuppgifter ingår att via telefon/mail/fax ta emot beställningar och boka serviceresor i vårt bokningssystem. Detta inkluderar sjukresor, färdtjänstresor, närtrafik och anropsstyrd linjetrafik. Du kommer även att medverka till att upprätthålla och utveckla serviceresors relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Vi bedriver verksamhet alla årets dagar, dygnet runt. Arbetet är upplagt enligt schema, vilket innebär tider såväl tidig morgon som sen kvällstid. Vi kommer även ha ett antal anställningar med beredskapstjänstgöring samt några rena nattjänster.

Anställningarna kommer påbörjas under mars respektive april månad 2018. För att du ska kunna gå in i rollen som beställningsmottagare med självförtroende och förståelse för verksamheten så kommer du få genomgå ett skräddarsytt introduktion- och utbildningsprogram.

Beställningsmottagningen kommer att organiseras i två enheter med cirka 20 beställningsmottagare i vardera, med en teamledare och en enhetschef. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor såväl som din teamledare samt er gemensamma enhetschef. Vi tror på att det är vi tillsammans som gör en skillnad för våra kunder!

Arbetet är förlagt i nyrenoverade lokaler på Skånetrafikens huvudkontor i Hässleholm, där du enkelt tar dig med tåg på 20 min från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och 1 timme från Helsingborg. För att det ska bli ännu enklare att ta sig till jobbet erbjuder vi dig som medarbetare på Skånetrafiken varje månad ett jojo-kort som skattepliktig förmån. Vi erbjuder även friskvårdsersättning, föräldrapenningtillägg och försäkringar som tryggar. För att få en riktigt bra start på arbetsdagen bjuds du på morgonfika. Hos oss på Skånetrafiken får du utvecklas och växa som medarbetare och det finns möjligheter till interna karriärvägar.

Kvalifikationer

Jobbet som beställningsmottagare ställer stora krav på servicekänsla och att du har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt med olika kundgrupper, stundtals i högt tempo. Detta kräver att du har förmåga att prioritera och planera ditt arbete även när arbetsinflödet är högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och ha ett lösningsfokuserat förhållningssätt med kunden i fokus.

Vi arbetar i en visions- och värderingsstyrd organisation där du ska kunna vara en god ambassadör för våra värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

När det kommer till de formella kraven vill vi att du har avslutad gymnasieutbildning och att du har erfarenhet av serviceyrke. Det krävs även att du har god datorvana samt behärskar det svenska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap om serviceresor och har bokat serviceresor tidigare samt har erfarenhet av datorsystemet PASS. Vi ser även positivt på om du har arbetat inom beställningscentral/kundtjänst/callcenter tidigare samt om du har telefoniutbildning med fokus på bemötande och samtalsteknik. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom vården, där vi möter en stor del av serviceresors kundgrupp.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval - välkommen med din ansökan redan idag!

Provanställning kan förekomma.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Mars respektive april månad 2018.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-29

Referensnummer:   A718901

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   42

Kontakt

Kontaktperson
Marie Nilsson, Enhetschef

0451-28 86 55

Fackliga företrädare
Leif Olsson, SACO

0451-28 86 12

Jenny Björkman, Vision

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

På Skånetrafiken är vi cirka 370 anställda som arbetar med allt från verksamhetsutveckling, upphandling, trafikplanering, marknadsföring, färdtjänsthandläggning, IT och kundtjänst. Vi arbetar med att utveckla vår trafik och våra tjänster för att våra kunder, som i dagsläget uppgår till 250 000 om dagen, ska kunna resa på ett enkelt och hållbart sätt. Vi arbetar i en visions- och värderingsstyrd organisation med målet ställt på fler och nöjdare kunder.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.