jobb just nu!

Bemanningsenheten söker timvikarie till kosten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa framtidens Söderköping? Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen vid E22 och med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Genom delaktighet och närhet till beslut, finns det stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Verksamheten utgår från medborgarnas behov med fokus på hållbar utveckling. Vår värdegrund; helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet, berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden med oss!

Läs mer på www.soderkoping.se

Arbetsuppgifter

Bemanningsenheten ansvarar för rekrytering och tillsättning av korttidsvikarier inom skola, barnomsorg, särskilt boende, hemtjänst, LSS-boende, personlig assistans, kost m.m. Som vikarier kan du därför finnas tillgänglig för flera av våra verksamheter utifrån utbildning och intresse.

Vi behöver utöka antalet timvikarier i första hand till våra kök. Sedvanliga arbetsuppgifter inom dessa verksamheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kockutbildning eller med erfarenhet som kock/kokerska eller ekonomibiträde som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

Anställningens omfattning

Beskrivning av tidsbegränsning: 6 månader eller längre

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   KS 2017-241

Gör ansökan

Övrigt

Söderköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har Söderköpings kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.