jobb just nu!

Administratör/tandsköterska, Specialisttandvården, Umeå

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vi söker nu en administratör/receptionist till Specialisttandvården, avdelningarna för Endodonti, Klinisk oral fysiologi och Parodontologi.

Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Specialisttandvården är lokaliserad till NUS, Tandläkarhögskolan i Umeå. Här finns verksamhet inom samtliga Odontologiska specialiteter. Vi har ett nära samarbete med Odontologiska Institutionen vid Umeå universitet i grund- och vidareutbildning samt forskning och utvecklingsarbete. Vid Klinisk oral fysiologi behandlas patienter med smärta och nedsatt käkfunktion. Vid avdelningen för Parodontologi bedrivs en verksamhet som omfattar patienter med parodontala sjukdomar, parodontalkirurgi samt implantatkirurgi. Vid avdelningen för Endodonti görs huvudsakligen utredningar, rotbehandlingar och apikalkirurgiska åtgärder på remisspatienter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en duktig administratör till vår reception som finns på 6 trappor, Tandläkarhögskolan, NUS. Du kommer att vara en viktig person i vårt arbete med att ge våra kunder och anställda bästa möjliga service!

Arbetsuppgifterna är varierade men består bl a av tidsbokning/kallelser, remissadministration, hantering av patientärenden via Mina vårdkontakter, post och kassaavstämning samt övriga receptionsuppgifter i samband med patientbesök. En stor del av arbetet sker i olika system såsom TeleQ, C-tact, Medspace och vårt journalsystem T4.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av administrativ utbildning alternativt är tandsköterska. Tidigare erfarenhet från tandvård, receptions- eller administrativt arbete är meriterande.

Som person är du serviceintriktad med ett gott bemötande och du trivs med att ha många kontakter med såväl patienter som övriga medarbetare. Du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Beroende på den sökandes kompetens kan jobbet kombineras med visst kliniskt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-31

Referensnummer:   SA 1712

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Margit Hast Horvath
Avdelningschef, Paradontologi
072-545 34 97

margit.hast.horvath@vll.se
Maria Sandström
Avdelningschef Endodonti/Klinisk oral fysiologi
070-3147832

maria.e.sandstrom@vll.se
Facklig företrädare
Lena Jonsson

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).