jobb just nu!

Systemutvecklare till barn- och utbildningsförvaltningen

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?Välkommen till Falkenbergs kommun, här får du möjlighet att jobba med det viktigste vi har, våra barn!

Arbetsbeskrivning

Till barn- och utbildningsförvaltningens centrala organisation söker vi nu en systemutvecklare med fokus på förvaltning och utveckling av förvaltningens IT-system för att skapa en effektiv och professionell digital utveckling som stöder verksamheternas behov. Du fungerar som samordnare för förvaltningens digitala system och tjänster (såsom konto-/användarhantering, verksamhetssystem m.m.) och har den övergripande bilden över hur de olika verksamheternas digitala system och tjänster hänger ihop och hur dessa kan utvecklas. I tjänsten ingår att ta fram, sammanställa och kvalitetssäkra statistik som är en betydande del av huvudmannens systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning som systemutvecklare eller annan likvärdig utbildning. Du har gärna flera års erfarenhet av systemutveckling. Du har god kännedom om strategiskt utvecklingsarbete inom IT och erfarenhet av att jobba med frågor utifrån ett helikopterperspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation och erfarenhet av utbildningsfrågor och förskolans och skolans organisation är meriterande. Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av processinriktat arbete. Du har kunskaper i och ett intresse för statistik samt kvalitetssäkring av densamma. I tjänsten ingår att vara delaktig i arbetet inför implementerandet av dataskyddsförordningen och kunskap om detta är meriterande.

Du är en kommunikativ person och då arbetet kräver ett nära samarbete med andra professioner och verksamheter har du förmåga att skapa goda relationer och drivs av att samarbeta. Du trivs med att arbeta i många processer samtidigt med förmågan att vara nytänkande och ha en lösningsfokuserad grundinställning.

Vid rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse
Intervjuer är planerade att hållas den 23 och 24 augusti.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-23

Referensnummer:   BUF 17/18-6

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Cia Hjortsberg Vranjancu
Administrativ chef
0703-32 92 15

Facklig företrädare
Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

0346-88 60 00

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.