jobb just nu!

Vi söker dig som är specialpedagog och vill arbeta i åk 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalbil med bruttolöneavdrag

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

På Lekebergsskolan 7-9 går idag ca 245 elever och arbetar ca 25 lärare. Personalen är organiserad i arbetslag som alla är mycket engagerade och arbetar för en hög måluppfyllelse och för att varje elev ska få bli sitt bästa jag genom en trygg och lyckad skolgång. Ett större skolutvecklingsarbete pågår där formativ bedömning står i fokus.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som specialpedagog på vår skola!

Du kommer att arbeta i skolans ordinarie verksamhet med elever i åk 7-9 och bistå rektor med att leda skolans utvecklingsarbete utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv. Din roll som specialpedagog blir att handleda personal, kartlägga elevers skolsituation, vara behjälplig med upprättande av åtgärdsprogram samt arbeta med enskilda barn eller grupper med elever.
Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som specialpedagog utifrån gällande styrdokument.
Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget
Kommunens specialpedagoger som grupp, samarbetar för att tillvarata varandras spetskompetens och för att utveckla arbetssätt och metoder genom regelbundna träffar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är specialpedagog
- har arbetat några år som lärare
- är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift
- är van att använda digitala verktyg i undervisningen

För den här rollen behöver du ha en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Vi förväntar oss att du är en person som har en god samarbetsförmåga samt har en förmåga att skapa förtroende gentemot elever, föräldrar och kollegor. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde höstterminen 2018.

Ansökan

Referensnummer:   A768559

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.