jobb just nu!

Fritidspedagog/lärare med inriktning fritidshem

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Söderköping? Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen vid E22 och med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Genom delaktighet och närhet till beslut, finns det stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Verksamheten utgår från medborgarnas behov med fokus på hållbar utveckling. Vår värdegrund; helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet, berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden med oss!

Läs mer på www.soderkoping.seArbetsbeskrivning

Västra Husby skola söker fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem. Du kommer att ansvara för att den fritidspedagogiska verksamheten ger elever verktyg och strategier i sitt sociala lärande, i att de utvecklar kamratrelationer, du utvecklar en lärmiljö där elever upplever trygghet, utvecklar demokratiska former för samvaro och du bidrar till en meningsfylld fritid för eleverna. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja och utveckla inkludering och interaktion i aktuella lärmiljöer. Du blir en viktig person i att göra likabehandlingsplanen till ett levande dokument.

Kvalifikationer

* Du är en lagspelare som tar enskilt ansvar.
* Du är en tydlig, ödmjuk och lyhörd pedagog.
* Du har elevernas bästa som grund när beslut fattas.
* Du ser "hela eleven hela dagen".
* Du ser föräldrar som en resurs.
* Du har relevanta kunskaper för uppdraget.

Vi erbjuder dig:
Ett positivt och kompetent lärarlag som brinner för elevers lärande och för skolutveckling. Ett långsiktigt arbete tillsammans med övriga medarbetare och ledning för att skapa trygga och utmanande lärmiljöer för alla elever på Västra Husby skola. Utveckling/utbildning/fortbildning kommer att pågå på olika sätt.
Välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-01

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   BUN 2017-63

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Katarina Ortheden
Rektor
0121-185 95

Maria Adolfsson Strömbäck
Bitr. rektor
0121-181 85

Fackliga företrädare
Lärarförbundet

0121-183 56

José Molina

Övrigt

Söderköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har Söderköpings kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.