jobb just nu!

Vi söker yrkeslärare Lastbil till hösten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker yrkeslärare Lastbil till hösten

Arbetsuppgifter

Undervisning yrkesförare Lastbil på gymnasienivå för vuxna.
I tjänsten ingår ansvar för en elevgrupp och du ingår i programlag.
Du samarbetar och utvecklar undervisningen tillsammans med dina kollegor i programlaget.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasiet.
Som lärare har du en god förmåga att kommunicera målen med undervisningen och att tydliggöra din bedömning för eleverna liksom att ha en förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-14

Tidsbegränsad till: 2019-06-15

Ansökan

Referensnummer:   A771374

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!