jobb just nu!

Extrapersonal till sporthallar och bad

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Fritidsförvaltningen arbetar för att ge möjligheter till ett rikt utbud av idrotts- och fritidsaktiviteter, upplevelser och rekreation under alla årstider och vår målbild är ”Vi gör bra fritid ännu bättre!”.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter extrapersonal till sporthallar och bad. Som timavlönad på fritidsförvaltningen får du möjlighet till arbete med stor rörlighet och variation på uppdragen. För närvarande finns behov inom våra badhus, större arenor samt Sunderby Ishall för dig med vana av ismaskin. Behov kan även komma att uppstå på andra fritidsanläggningar i förvaltningen.

Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vilken verksamhet du arbetar i. Vi söker dig som kan utföra en eller flera av följande arbetsuppgifter:
• vara en värd för våra gäster
• förbereda inför bokningar och ta fram utrustning
• ge service utifrån spontana besökare och bokningar
• badbevakning
• receptionsarbete
• städning
• eventuellt leda gruppträning i vatten och på land samt simskoleundervisning

I arbetet används dator som ett viktigt hjälpmedel. Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällstid och helger.

Kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad, säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du tycker om att ställas inför nya utmaningar och förstår vikten av samarbete och samspel i den arbetsgrupp du kommer till. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och att du kan vara både en inspiration såväl som en styrande hand för dem. Du bör vara stresstålig, inte rädd för att hugga i och arbeta samt ha förmågan att se vad som behöver göras. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmågor och att du är rätt person för oss.

Fritidsförvaltningen vill tillvarata de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför vår verksamhet då vi anser att det bidrar till att utveckla verksamheten och öka kvalitén.

Särskilda krav för badhus: Vi söker främst dig med erfarenhet av arbete i badhus och som har poollivräddarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i gym, receptionsarbete, leda vatten- och gruppträning samt städning. Är du utbildad vatteninstruktör, gruppträningsinstruktör, simlärare, testledare massör eller har utbildning i HLR är detta meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Inkom snarast med din ansökan då vi arbetar med löpande urval och kommer att starta med intervjuer innan ansökningstidens slut.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-28

Referensnummer:   A634790

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   10

Kontakt

Kontaktperson
Mattias Kenttä
Enhetschef
0920-455763

mattias.kentta@fritid.lulea.se

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.