jobb just nu!

Avdelningschef - arbetsmarknad

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att direkt underställd kommunstyrelsen, ansvara för arbetsmarknadspolitiska frågor, integrationsfrågor och vuxenutbildning.

Förvaltningen har över 4000 kunder/klienter per år i olika utbildningar, anställningsformer, praktikplaceringar, sommarjobb och integrationsåtgärder. Förvaltningen har idag 270 medarbetare och omsätter 280 miljoner kronor.


Vi söker nu dig som vill ha ett intressant och utmanande chefsuppdrag som chef för arbetsmarknadsavdelningen inom Arbetsmarknadsförvaltningen.

Arbetsbeskrivning

Som chef för arbetsmarknadsavdelningen samordnar, verkställer och utvecklar du kommunens arbetsmarknadspolitiska insatser. Arbetet innehåller både strategiska och operativa frågor. Samverkan med myndigheter, organisationer och kommunens förvaltningar är en viktig arbetsuppgift. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och har personal, ekonomi och verksamhetsansvar för avdelningen.

Kvalifikationer

Du ska ha lämplig akademisk examen och har arbetat som ledare. Du bör ha erfarenhet av att leda förändrings- och utvecklingsarbete.
Som person ska du vara utvecklingsinriktad med en förmåga att anpassa verksamheterna efter politiska beslut, givna ekonomiska ramar samt omvärldsförändringar. Du är engagerad, tydlig, öppen och utåtriktad med en förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du är handlingskraftig och har en god organisatorisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-29

Referensnummer:   A641044

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Maarit Enbuske
Arbetsmarknadschef


maarit.enbuske@amf.lulea.se
Ida Barsk
HR-konsult
0920-453663

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.