jobb just nu!

Upphandlare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Boverket är en statlig myndighet som arbetar med frågor som rör samhällsplanering, byggande och boende. Myndigheten har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. Boverket är en myndighet i utveckling både vad det gäller uppgifter och arbetssätt. Myndigheten har ca 230 anställda och finns i Karlskrona. Myndigheten har också en mindre del av sin verksamhet lokaliserad till Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Ekonomienheten på Boverket ansvarar för myndighetens ekonomiadministration, upphandlingar och e-handel. Enheten ger stöd och ansvarar för genomförandet av de formella delarna i hela upphandlingsprocessen.

Dina arbetsuppgifter innebär att genomföra inköp, avrop på ramavtal och upphandlingar. Du kommer även att arbeta med att utveckla Boverkets e-handel. Du kommer kontinuerligt att arbeta mot Boverkets leverantörer i syfte att ansluta fler leverantörer till e-handel samt stötta Boverkets anställda avseende användning av e-handelssystemet.

I arbetsuppgifterna ingår även analys och kontroll av befintliga avtal samt att ta fram underlag/statistik för nya upphandlingar. Befattningen medför omfattande kontakter med interna uppdragsgivare och leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har aktuell erfarenhet av praktiskt upphandlingsarbete i statlig myndighet, med särksikt fokus på e-handel. Du har arbetat praktiskt utifrån LOU och har goda kunskaper i Microsoft Officeprogrammen. I grunden har du en relevant akademisk examen inom ekonomi, företrädesvis en civilekonomexamen.

Vi värdesätter om du har erfarenhet av annan offentlig verksamhet.

Som person är du drivkraftig och engagerad och serviceinriktad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete, analytisk med god problemlösningsförmåga. Du trivs att arbeta i grupp och bidrar till en positiv laganda.

I rollen som upphandlare är det särskikt viktigt att du har en god förmåga att formulera dig tydligt och pedagogiskt i tal och skrift. Kommunikation och pedagogisk förmåga blir också viktigt när du ska genomföra olika utbildningsinsatser. Vi fäster stor vikt vid dessa personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-22

Referensnummer:   5387/2017

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Carina Rydstedt
ekonomichef
0455-35 32 34

Fackliga företrädare
Ulrika Färnström
ST Boverket
0455-35 30 91

Klara Falk
Saco-s
0455-35 32 30

Övrigt

För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsarbetet använder vi ett elektroniskt ansökningsformulär i samarbete med Aditro Offentliga Jobb.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter att hanteras enligt personuppgiftslagen, PUL. Genom din ansökan samtycker du till hanteringen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande du själv bedömer som olämpliga att lämna ut, tag kontakt med ansvarig rekryterare.

Inför rekryteringsarbetet har Boverket tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.